27. maaliskuuta 2013

Pasta Limoncello

Tässäpä mainio pasta sitruunan ystäville. Itse käytin tällä kertaa pastaan valkkaria, limoncelloa kun ei kaapista enää löytynyt. Ensi kerralla pitänee kokeilla sitä siis! Niin ja tosiaan, tämä ruoka valmistui 15 minuutissa, eli taas yksi arjen pelastaja.




















Pasta Limoncello
10 kerää tagliatellepastaa
1 dl valkoviiniä tai 0,5 dl limoncelloa
1 sitruunan mehu
3 valkosipulinkynttä
iso punainen chili
ruukku persiljaa
2 dl raastettua parmesania
2 dl ruokakermaa
mustapippuria
Chili Explosion -mausteseosta

Laita pasta keittymään. Pilko chili ja valkosipulit, kuullota pannulla oliiviöljyssä. Lisää valkoviini tai limoncello ja sitruunan mehu. Lisää kerma ja kiehauta. Raasta juusto ja silppua persilja. Valuta pasta ja heitä pannulle. Lisää parmesanraaste ja persiljasilppu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile valkoviinin tai limoncellon kera!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi mukava ohje. Tätä on kyllä kokeiltava. Kaapissa kun on itse tehtyä limoncelloakin.

Emilia kirjoitti...

Itse tehtynä limoncello on parasta. :) Pitäisi varmaan senkin ohje päivitellä blogiin..

Unknown kirjoitti...

jep,limoncello on huippu hyvää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...