9. maaliskuuta 2014

Hunajaporkkanat uunissa

Todella helppo lisuke lähes mille tahansa liharuoalle. Yrteiksi monet käyttävät rakuunaa, itse laitoin tällä kertaa vaihtelun vuoksi timjamia, lisäksi ajattelin sen sopivan paremmin päivän pääruoan kanssa.
















Hunajaporkkanat uunissa
4 isoa porkkanaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
0,5 tl suolaa
1 tl kuivattua timjamia (tai muuta yrttiä)

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kuori ja pilko porkkanat suunnilleen samankokoisiksi paloiksi, laita ne uunivuokaan. Kaada niiden päälle hunaja ja ripottele mausteet, sekoita hyvin. Laita uuniin ensin 10 minuutiksi, sen jälkeen sekoittele ja kypsennä vielä 15 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...