17. maaliskuuta 2013

Curry naudanlihasta

Meillä syödään paljon mausteista ruokaa. Varsinkin erilaiset curryruuat ovat todella hyviä ja maukkaita, lisäksi ne myös valmistuvat kohtalaisen nopeasti. Tämä resepti toimii mainiosti myös niin, että korvaa naudan esimerkiksi kanalla tai porsaanlihalla.

















Curry naudanlihasta
400 g naudan paistisuikaleita
puolikas punainen paprika
15 cm pätkä purjoa
2 valkosipulinkynttä
1 iso punainen chili
3 rkl raastettua inkivääriä
4 dl chilitomaattimurskaa
4 dl kookosmaitoa
1 tl suolaa
1 tl kurkumaa
1 rkl ketsuppia
0,5 tl cayannepippuria
1 tl punaista currytahnaa
1 ruukku korianteria

Pilko paprika ja purjo paloiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuullota aineksia pannulla parisen minuuttia ja lisää liha, paista pinta umpeen. Raasta inkivääri joukkoon. Lisää tomaattimurska, suola, kurkuma, cayannepippuri ja currytahna. Anna poreilla noin 10 minuuttia. Lisää kookosmaito ja anna porista vielä 5 minuuttia. Lisää lopuksi silputtu korianteri ja tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...