10. maaliskuuta 2013

Espresso Chocolate Chip Pecan Cupcakes

Meillä mies on nyt vihdoin tajunnut osaavansa leipoa ja onkin tosi innostunut siitä. Tänään oli vuorossa tällaista herkkua..

















Espresso Chocolate Chip Pecan Cupcakes
50 g pekaanipähkinöitä
0,5 dl espressoa
80 g suklaata
100 g voita tai margariinia
200 g bulgarianjogurttia
2 kananmunaa
4,3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Keitä espresso ja anna sen jäähtyä. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Pilko pekaanipähkinät ja suklaa pieniksi paloiksi. Sekoita toisessa kulhossa voi, munat, jogurtti ja espresso. Toisessa kulhossa sekoita jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Siivilöi jauhot kosteiden ainesten joukkoon ja kääntele ainekset sekaisin. Kääntele lopuksi suklaa- ja pekaanipähkinäpalat taikinaan. Annostele taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...