28. tammikuuta 2013

Chorizopasta

Tässäpä oiva ohje kaikille makkaran ystäville. Oli hyvää ja helppoa, tätä tehdään toistekin!






















Chorizopasta
2 isoa chorizomakkaraa (käytin Saarioisen Grilliwurst Chorizo -makkaroita)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
0,5-1 iso punainen chili siemenineen
1 tomaatti
2 dl parmesanraastetta
100 g valkosipulituorejuustoa
kourallinen tuoretta basilikaa silppuna
Pasta Basilico -maustetta
Chili Explosion -mausteseosta
mustapippuria
7 kerää tagliatelle -pastaa

Laita makkarat pannulle paistumaan. Pilko sipuli, valkosipuli, chili ja tomaatti. Raasta parmesanjuusto ja silppua basilika. Laita pastavesi keittymään. Kun makkarat ovat paistuneet 10 minuuttia, viipaloi ne ja lisää pannulle sipulin, chilin, tomaatin ja valkosipulin kanssa. Keitä tagliatellet suolavedessä. Lisää juustot ja mausteet pannulle. Ota desi pastan keitinvettä talteen, valuta pasta ja lisää sekin pannulle. Kaada lopuksi pastan keitinvesi joukkoon ja sekoita. Ruoka on valmis tarjottavaksi!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...