1. tammikuuta 2011

Pätkiskakku

5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
150 g voita tai margariinia
1 prk bulgarian jogurttia
5 pätkistä
3 kananmunaa

Kuorrutukseen
1 levy Fazerin sinistä
50 g voita tai margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään yhdessä kulhossa ja loput ainekset toisessa. Lisää jauhoseosta vähän kerrallaan ja hyvin sekoittaen. Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla ja paista kakku uunissa 170 asteessa 45-50 minuuttia. Kun kakku on valmis, kumoa se vielä lämpimänä, ja kuorruta kakku sulatetulla suklaarasvaseoksella. Ja kaloreitahan ei tässäkään kakussa kannata seurata..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...