1. tammikuuta 2011

Paholaisen hillo

Teimme joululahjaksi yhdessä miehen kanssa paholaisen hilloa. Kokeilimme tehdä sitä Dansukkerin ohjeella, mutta ensi kerralla laitan kyllä ihan omat mausteet.

800 g tomaatteja tai
800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400 g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
6-8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
1/2 dl etikkaa
1 pkt Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Me käytettiin kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa. Kaadoin ne kattilaan ja saksin niitä pienempiin osiin. Tämän jälkeen pilkoin joukkoon paprikat, chilit ja valkosipulit, lisäsin mausteet ja keittelin puolisen tuntia, niin että koostumus muistututtaa enemmänkin kastiketta. Tämän jälkeen lisäsin vielä etikan ja hillosokerin, kiehautin nopeasti ja purkitin. Ilmeisesti lahja oli kovin pidetty, sitä nimittäin toivottiin heti lisää!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...