10. tammikuuta 2011

Spagetti Bolognese

 

















Spagetti Bolognese
400 g naudan paistijauhelihaa
400 g chilitomaattimurskaa
0,5 dl vettä
0,5 rkl vehnäjauhoja
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
puolikas punainen paprika
oreganoa
basilikaa
persiljaa
salviaa
mustapippuria
½ lihaliemikuutio
1 tl sokeria
paprikamaustetta
valkosipulijauhetta
chiliä

Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Paista naudan paistijauheliha kypsäksi ja lisää paprikakuutiot. Kaada joukkoon chilitomaattimurska (itse käytin rainbowta joka oli muuten hyvä, mutta vähän etikkainen) ja lihaliemikuution puolikas. Itse lisäsin myös puolisen desiä vettä ja hieman vehnäjauhoja suurusteeksi. Tämän jälkeen lisäsin mausteet ja annoin kastikkeen hautua ja keittyä kokoon noin puoli tuntia. Tällä välin keitin spagetit. Spagettien keitinveteen kannattaa lisätä pieni loraus öljyä, näin spagetit eivät takerru toisiinsa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...