5. helmikuuta 2013

Kuivamaustetut kanan rintafileet ja tomaattiriisi

Näin pienen lapsen äitinä sitä on alkanut arvostaa nopeasti valmistuvia ruokia. Tämä ruoka valmistui 15 minuutissa ja lisäksi se on kevyttä ja terveellistä! Tomaattiriisi käy lisukkeeksi monen ruuan kylkeen ja on mukavaa vaihtelua keitettyjen perunoiden tai spagetin sijaan.















Kuivamaustetut kanan rintafileet
2 kanan maustamatonta rintafilettä
paprikamaustetta
valkosipulijauhetta
mustapippuria
Chili Explosion -mausteseosta
suolaa

Kuivaa fileiden pintaa talouspaperilla. Hiero mausteet rintafileiden pintaan. Paista pannulla kypsäksi. Aloita paistamalla kuumalla pannulla nopeasti kumpikin pinta kanasta umpeen, jotta kana ei kuivuisi. Jatka paistamista miedommalla lämpötilalla välillä fileitä kääntäen, kunnes ne ovat kypsiä.

Tomaattiriisi
3 dl pitkäjyväistä riisiä
1 prk (370 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
3 rkl ketsuppia
1 rkl soijaa
pizzamaustetta
mustapippurirouhetta
paprikamaustetta
valkosipulijauhetta
Chili Explosion -mausteseosta
suolaa

Keitä riisi lähes kypsäksi. Lisää riisin päälle kattilaan tomaattimurska ja mausteet. Sekoita hyvin ja tarkista maku. En laittanut kuivamausteista mittoja, jokainen maustakoon oman maun mukaan!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...