4. helmikuuta 2013

Kanawokki

Wokit ovat helppo ruokalaji valmistaa ja lisäksi niissä on paljon makuja. Wokin raaka-aineita valitessa vain mielikuvitus on rajana - itse usein seikkailen kaupan vihannesosastolla ja valitsen parhaimman näköisiä ainesosia. Yleensä valitsen kolme eri kasvista ja sen lisäksi jonkin lihan. Myös tuoreet yrtit sopivat wokkeihin hyvin!




















Kanawokki
450 g hunajamarinoituja kananpojan fileesuikaleita
puolikas punainen paprika
iso porkkana
iso nippu kevätsipulia
1 limen mehu
1 valkosipulinkynsi
1 iso punainen chili siemenineen
3 rkl kuivattua korianteria
1 rkl inkivääritahnaa
2 rkl soijaa
1 tl kalakastiketta
3 rkl Spice Up! makeaa chilikastiketta
mustapippuria
Chili Explosion -mausteseosta
200 g nuudelia

Pilko vihannekset. Silppua valkosipuli ja chili. Laita ne pannulle, lisää oliiviöljyä sekä inkivääritahna ja kuullota. Lisää pannulle kana ja paista kypsäksi. Mausta mustapippurilla, korianterilla ja Chili Explosion -mausteseoksella. Keitä nuudelit ja lisää pannulle. Purista joukkoon limen mehu, lisää soija, kalakastike ja chilikastike. Sekoita hyvin ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...