27. helmikuuta 2013

Aurajuustouunilohi

Tämä jos mikä on herkkua. Aurajuustoa ja lohta - on muuten toimiva yhdistelmä! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Lisäksi tämä on taas yksi helpoimmista resepteistä pitkään aikaan, eikä sen lohen kilohintakaan tällä hetkellä ole kovin paha. Aurajuustokastike valmistuu myös kuin itsekseen kalan kypsyessä uunissa. Tarjoa vaikka perunabataattimuusin kanssa.
















Aurajuustouunilohi
500-600 g lohifilee
1 pss Aura Murua
1 prk aurajuustoruokakermaa
1 prk ruokakermaa
valkopippuria
sitruunapippuria

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Aseta lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin ja poista mahdolliset ruodot. Mausta kalan pinta valko- ja sitruunapippurilla. Kaada kalan päälle Aura Muru ja kermat. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...