27. marraskuuta 2012

Juustoinen yrttikanapasta

Erittäin hyvää. Erittäin nopeaa. Tarvitseeko muuta sanoa?



















Juustoinen yrttikanapasta
400 g hunajamarinoituja kanan fileesuikaleita
8 kerää tagliatelle -pastaa
100 g Crème Bonjour Italialaiset yrtit -tuorejuustoa
100 g parmesan-juustoa
1/2 ruukkua basilikaa
1/2 ruukkua persiljaa
1/3 ruukkua timjamia
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
Chili Explosion -mausteseosta
Pasta Basilico -mausteseosta
1 rkl Oivariinia

Laita pastavesi keittymään. Silppua yrtit ja valkosipulit, raasta parmesan-juusto. Laita tagliatellet keittymään (muista lisätä suola keitinveteen) ja samalla paista kana kypsäksi, mausta pippurilla, chili- ja pasta basilico -mausteella. Lisää pannulle tuorejuusto. Älä keitä pastaa aivan kypsäksi, se jatkaa kypsymistä vielä paistinpannulla. Ota noin desi pastan keitinvettä talteen ja valuta pasta, lisää pannulle. Heitä joukkoon myös yrtit, valkosipuli ja parmesanraaste sekä oivariini. Pastan keitinvesi kokoaa ruuan yhteen, sen ansiosta kastike ja kaikki maut tarttuvat pastaan. Tarjoile ruoka välittömästi, äläkä unohda raastaa päälle parmesania!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...