28. marraskuuta 2012

Tandoorikanaa ja korianteriraita

Herkullista ruokaa Intiasta! Tätä mausteista ruokaa tasapainottaa mukavasti raikas korianteriraita. Tarjoile riisin kera. Ja jälleen kerran - helppoa kuin mikä..



















Tandoorikana
400 g kanan rintafileitä
200 g bulgarianjogurttia
1 dl Spice up! Tandooritahnaa
½ sitruunan mehu

Sekoita jogurtti, tandooritahna ja sitruunamehu kannellisessa rasiassa. Laita kanat marinoitumaan ainakin tunti ennen valmistamista. Lado rintafileet laakeaan uunivuokaan marinadeineen päivineen ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 40 minuuttia kanan paksuudesta riippuen. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Korianteriraita
200 g bulgarianjogurttia
2 valkosipulinkynttä
1 ruukku korianteria
1 rkl hunajaa
mustapippuria
suolaa

Pilko valkosipuli ihan pieneksi ja silppua korianteri, sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa ainakin pari tuntia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...