23. helmikuuta 2014

Kevyempi coleslaw

Coleslaw on yksi omista lempisalaateista. Harmi vain, että todella harvoin nykyään saa todella hyvää salaattia. Tosi usein ne ovat vetisiä tai todella mauttomia, tai sitten niihin on tungettu sitä majoneesia ihan liikaa. Onneksi sitäkin voi aina tehdä itse! Meillä ei kyseiseen salaattiin laiteta sitä majoneesia ollenkaan, joten tämä resepti sopii hyvin myös laihduttajalle.






















Kevyempi coleslaw
500 g kaalia
1 iso tai 2 pientä porkkanaa
1 golden delicious -omena
2 dl bulgarianjogurttia
2 rkl sitruunamehua
2 tl dijon-sinappia
0,5 tl sokeria
0,25 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria

Kuori porkkana(t) ja omena ja raasta ne, raasta myös kaali. Kaada raastetun omenan päälle sitruunamehua ja sekoittele, jotta omenaraaste ei tummu. Sekoita raasteet keskenään isossa kulhossa. Sekoita jogurtin sekaan loput sitruunamehusta, dijonsinappia, sokeria, suolaa ja mustapippuria. Kaada raasteen joukkoon ja sekoita. Anna tekeytyä ja maustua jääkaapissa. Tarjoile!

1 kommentti:

laceyyale kirjoitti...

Stainless steel T-Shirt | The Titanium Art
The T-Shirt is a classic playing where can i buy titanium trim card by Alexander Rossi designed by black titanium rings Alexander Rossi nano titanium to look more like a T-Shirt. titanium alloy Titanium and titanium men\'s wedding band the T-Shirt for Professional Tennis Playing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...