13. marraskuuta 2013

Aurajuusto-pyttiperunat

Pitäisi nähtävästi useammin pistää mies ideoimaan päivän menu, tämä lisukeidea nimittäin on hänen käsialaansa. Aurajuustokermaperunat on yksi parhaimmista lisukkeista, mutta mikäli sen haluaa tehdä alusta loppuun asti itse, menee siihen ihan tuhottomasti aikaa. Ensin pitää kuoria perunat, sitten viipaloida.. Ja kun niitä perunoita on aina vähintään se kilo käsiteltävänä, siihen menee aikaa. Jos siis aurakermaperunat on sinun herkkuasi, kokeilepa tätä!

















Aurajuusto-pyttiperunat
8 isoa perunaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
1 pss Aura-murua

Kuori perunat. Keitä niitä 15 minuuttia kiehuvassa vedessä, jotta ne pehmenevät. Tällä välin pilko sipulit ja valkosipulit. Kuutioi esikeitetyt perunat. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuullota sipuleita hetki pannulla ja lisää perunat. Paista niitä noin kymmenisen minuuttia. Lisää joukkoon aurajuustomuru ja sekoita hyvin. Pistä perunat uunivuokaan ja kypsennä uunin keskitasolla vielä noin 20 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä. Kypsennysajat riippuvat täysin siitä, minkäkokoisiksi lohkoiksi pilkot perunat. Kun potut on kypsiä, tarjoile!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...