15. heinäkuuta 2013

BBQKanapatongit

Huhhuh, miten hyviä! Nämä valmistuivat 20 minuutissa, eli tosi nopeaa. Ensi kerralla voisi tehdä tuon BBQ-soossin itse, tällä kertaa oikaistiin ja käytettiin valmista. Mutta tarkoitus olikin saada pikaisesti pöperöä pöytään nälkäiselle raksamiehelle, joka saapui töistä kotiin. :)













BBQKanapatongit
450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
0,5 dl Santa Marian Kentucky Whiskey American BBQ Saucea
2 rkl ketsuppia
2 rkl tomaattipyrettä
puolikas punainen paprika
iso punainen chili
valkosipulinkynsi
0,5 prk ananasmurskaa
100 g mozzarellapalloja (voit myös käyttää viipaleita)
150 g pizzajuustoa
mustapippuria
Chili Explosion -mausteseosta
4 kpl Fazerin esipaistettuja moniviljasämpylöitä

Laita uuni lämpenemään 210 asteeseen. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua valkosipuli ja chili ja heitä kaikki pannulle, kuullota oliiviöljyssä muutama minuutti. Lisää kana pannulle ja ruskista pinta. Lisää joukkoon vielä ketsuppi, tomaattipyre ja BBQ-soossi. Sekoita ja paista kana kypsäksi. Halkaise patongit (vai sämpylöitäkö nämä olivat olevinaan..) puoliksi ja voitele puolikkaat BBQ-soossilla. Lusikoi ananasmurskaa ohut kerros, sen jälkeen laita mozzarellapalloja/viipaleita. Mozzarella kiinnittää kanat hyvin leivän päälle, täytteet ei valahda uunipellille. Mozzarellan jälkeen laita tuhti kerros kanaa, jonka jälkeen kuorruta koko komeus pizzajuustolla. Mausta vielä mustapippurilla ja Chili Explosion -mausteseoksella. Paista uunin keskitasolla 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...