11. joulukuuta 2012

Currypossu

Tätä ruokaa meillä on syöty pienestä pitäen. Alkuperäinen ruoka sisältää myös mustia kivettömiä oliiveja ja kerman kuuluisi olla kunnon kuohukermaa (eikä kevytversioita). Tähän ruokaan tulee ehdottomasti käyttää juuri yhtä tiettyä currya, muuten tämä ei maistu oikealta. Harmi, että sitä myydään nykyään kovin harvoissa kaupoissa. Aina kun onnistunkin sitä jostain löytämään, hamstraan sitä monta purkkia!



















Currypossu
600 g porsaan sisäfilettä
2 prk Flora ruoka kevyt & paksu -ruokakermaa
1 punainen paprika
1 purjo
2 valkosipulin kynttä
5 tl Santa Marian Erittäin vahvaa currya
1 rkl soijaa
1 rkl tomaattipyrettä
ripaus paprikajauhetta, mustapippuria, suolaa ja valkosipulijauhetta

Pilko paprika, purjo ja valkosipulit. Irrota sisäfileestä ylimääräiset läskit ja paloittele liha. Kuullota kasviksia pannulla hetki, lisää lihat ja ruskista. Lisää soija ja ruokakerma. Laita joukkoon loputkin mausteet, sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Tarkista maku ja tarjoile riisin kera!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...