17. syyskuuta 2012

Itämainen jauhelihanuudelipaistos

Halusin taas kokeilla jotain uutta ja hieman erikoisempaa. Yleensä itämaisia ruokia kokkaillessa ei tule käytettyä jauhelihaa. Tämä resepti kuulosti niin jännältä, että pakkohan sitä oli kokeilla. Ja hyvää tuli, tosin itse pistäisin ehkä vielä hieman chiliä lisää.. Tämä oli myös todella helppo ja nopea resepti.

 















Itämainen jauhelihanuudelipaistos
vettä
150 g nuudelia
400 g naudan paistijauhelihaa
5 shalottisipulia
3 isoa valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
1 rkl raastettua inkivääriä
1 iso punainen chili
2 rkl soijaa
1 tl kalakastiketta
3 rkl Spice Up! makeaa chilikastiketta
1 ruukku korianteria
½ ruukkua sitruunamelissaa

Kuori ja pilko porkkanat, sipulit, valkosipulit, chili ja inkivääri. Laita nuudelit keittymään, paista sillä välin jauheliha valkosipulissa pannulla. Lisää pilkotut kasvikset. Valuta nuudelit ja kaada ne joukkoon. Lisää soija, kalakastike ja chilikastike. Silppua tuoreet yrtit ja sekoita joukkoon. Ja tadaa, ruoka on valmis!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...