11. maaliskuuta 2011

Zen Grow

Innostuin tästä kevään tulosta viime viikonloppuna ja lähdin Plantageniin heräteostoksille. Noh, varsinaisia heräteostoksia tulikin tehtyä, sillä lähdin kaupasta noin 120 euroa köyhempänä. Mutta ei se mitään, nyt on ruokiini maut taattu - ostin nimittäin itselleni Zen Grow -pöytäpuutarhan!

Kuva on Zen Growin sivuilta
Nyt siis pääsen kasvattelemaan yrttejäni ympäri vuoden. Paahtopaistia varten ostettu rosmariini pääsi jo kokeiluun. Normaalisti olisin kyseisen puskan saanut heittää jo aikaa sitten roskiin hankalan hoidettavuuden takia, mutta nyt se näyttää siltä, kuin olisin sen vasta ostanut! Aivan mahtavaa.

Nyt kun tuli ostettua noin kallis värkki, pitihän sitä samalla pistää myös yrttejä itämään. Maustebasilika ja timjami ovat jo lähteneet itämään, korianteri, persilja sekä ruohosipuli ovat vielä vähän vaiheessa. Ihanaa, mies lupasi kesäksi rakentaa minulle parvekkeelle oman pikkupuutarhan, joten voin sitten siirtää yrtit kesäksi sinne. Onneksi meillä on iso parveke (makuuhuoneen kokoinen) joka on lasitettu ja etelään päin, joten lämpöä, tilaa ja aurinkoa löytyy!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...