16. heinäkuuta 2011

Aurajuustotäytteiset kananrintafileet, grillattua ananasta, paprikaa ja makkaraa

Sain isältäni syntymäpäivälahjaksi OBH Nordican Kentucky BBQ 2000 -sähkögrillin, ja pakkohan sitä oli päästä heti testailemaan. Itse rakastan grilliruokaa ja voisinpa melkein sanoa, että se on yksi parhaimmista asioista kesässä. Grillailtiin paprikaa, tuoretta ananasta, makkaraa (tietysti) sekä aurajuustotäytteisiä kanan rintafileitä. Ja ai että tuli hyvää! Ananas ja paprika grillattiin ihan vain paloina, paprikat "nahkapuoli" alaspäin.

Aurajuustotäytteiset kananrintafileet
4 kpl kanan rintafileitä
1 pkt aurajuustoa
1 kynsi valkosipulia
paprikamaustetta
mustapippuria
suolaa

Leikkaa rintafileisiin puukolla taskut. Tässä kannattaa olla varovainen ja jo kaupassa valikoida mahdollisimman paksut fileet. Jos kävi köpelösti ja kanaan ei taskua saa mahtumaan, leikkaa filee pituussuunnassa kahtia, laita täytteet väliin ja kiinnitä puoliskot toisiinsa coctailtikuilla. Hiero kanan pintaan paprikamaustetta, pippuria ja suolaa, laita juusto ja valkosipuli väliin ja sitten grilliin! Paistoimme kanoja grillissä kaiken kaikkiaan varmaan 15min, jonka jälkeen siirsin ne vielä 100 asteiseen uuniin siksi aikaa, kun grillasimme makkarat ja vihannekset. Hyvää tuli!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...