16. heinäkuuta 2011
Kesäinen vuohenjuustosalaatti ja maissipekonilisuke
Kesäinen vuohenjuustosalaatti
1 pala vuohenjuustoa per syöjä
1 ruukku salaattia
1 granaattiomenan siemenet
1 appelsiini
loraus balsamicosiirappia
Huuhdo ja revi salaatti, kuori ja pilko appelsiini ja irrota granaattiomenasta siemenet. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen grillivastuksella. Paista juustoja 10 min pellillä ylimmällä tasolla tai kunnes juuston pinta on saanut kunnolla väriä. Kasaa annokset valmiiksi lautaselle, kaada juuston päälle vielä balsamicosiirappia.
Maissipekonilisuke
1 pkt pekonia rapeaksi paistettuna
maissia
1 prk smetanaa
mustapippuria
suolaa
Sekoita ainekset ja tarjoile. Suolaa ei tarvitse välttämättä ollenkaan, mikäli pekoni on hyvin suolattu.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti