16. heinäkuuta 2011

Kesäinen vuohenjuustosalaatti ja maissipekonilisuke



















Kesäinen vuohenjuustosalaatti
1 pala vuohenjuustoa per syöjä
1 ruukku salaattia
1 granaattiomenan siemenet
1 appelsiini
loraus balsamicosiirappia

Huuhdo ja revi salaatti, kuori ja pilko appelsiini ja irrota granaattiomenasta siemenet. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen grillivastuksella. Paista juustoja 10 min pellillä ylimmällä tasolla tai kunnes juuston pinta on saanut kunnolla väriä. Kasaa annokset valmiiksi lautaselle, kaada juuston päälle vielä balsamicosiirappia.

Maissipekonilisuke
1 pkt pekonia rapeaksi paistettuna
maissia
1 prk smetanaa
mustapippuria
suolaa

Sekoita ainekset ja tarjoile. Suolaa ei tarvitse välttämättä ollenkaan, mikäli pekoni on hyvin suolattu.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...