9. toukokuuta 2011

Jauheliha-juustoraviolivuoka

Tämä ohje löytyi Pastellan lehtimainoksesta. Muokkasin sitä kuitenkin hieman omaan makuun sopivammaksi, alkuperäiseen ohjeeseen tuli mm. valmispastakastiketta. Tämä oli melko nopea ja helppo ruoka valmistaa, ja lisäksi tästä riittää taas pariksi päiväksi.

 














Jauheliha-juustoraviolivuoka
400 g naudan paistijauhelihaa
1 pkt juustopinaattiravioleja (250 g)
500 g yrttitomaattimurskaa
1 iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
150 g juustoraastetta (esim. pizzajuusto)
½ kasvisliemikuutio
pippuria
Chili Explosion -maustetta
paprikajauhetta
ketsuppia
soijaa

Pilko sipuli ja valkosipuli, kuullota niitä pannulla. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ruskista jauheliha ja lisää soija sekä tomaattimurska. Heitä puolikas kasvisliemikuutio ja ketsuppia maun mukaan joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää loput mausteet ja anna kastikkeen keittyä hetki kasaan. Kun uuni on lämmin, sekoita raviolipastat, jauhelihakastike ja juusto öljyllä voidellussa vuuassa. Paista uunissa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen ruoka on valmis!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...