10. toukokuuta 2014

Kanapähkinäwokki

Erilaiset wokkiruuat ovat arjen pelastajia. Paljon vitamiineja kasviksista ja valmistuu todella nopeasti. Makujakin näihin saa paljon ihan jo pelkästään vaihtelemalla vihanneksia, tai korostamalla välillä tulisuutta tai makeutta. Helppoa, nopeaa, hyvää.


















Kanapähkinäwokki
400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2 dl cashewpähkinöitä
0,5 kiinankaalia
0,5 pieni kesäkurpitsa
3 porkkanaa
2 punaista suippopaprikaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 purkki ananaspaloja mehussa
4 rkl sweet chili saucea
3 rkl soijaa
1 rkl kalakastiketta
1 rkl maizenaa
150 g nuudelia

Kuori porkkanat ja pese muut kasvikset, suikaloi. Silppua valkosipulit. Valuta ananaksista mehu pieneen kulhoon. Sekoita kulhoon ensin maizena, varo paakkuja. Lisää joukkoon soija ja kalakastike ja sekoita hyvin. Kuumenna wokkipannu ja laita pohjalle tilkka öljyä. Heitä pannulle sipulit, porkkanat ja kanat, wokkaile kunnes kana on lähes kypsää. Lisää loputkin kasvikset. Mausta sweet chili saucella ja tekemälläsi kastikkeella. Keitä nuudelit nopeasti kypsiksi ja lisää joukkoon. Murskaa pähkinöitä hieman pienemmäksi ja ripottele wokin sekaan. Sekoita hyvin ja tarjoile!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...