15. tammikuuta 2013

Pestokana

Jälleen kerran - helppo ja nopea ruoka! Tietysti jos jaksaa panostaa, peston voi tehdä itse alusta loppuun. Valmispestoista olemme pitkään etsineet tähän ruokaan sopivaa merkkiä. Tuntuu, että joko valmispestot ovat liian suolaisia, tai sitten ne ovat mauttomia. Nyt on kuitenkin löytynyt sellainen yhdistelmä, joka maistuu hyvältä!

















Pestokana
450 g Kariniemen hunajamarinoidut kananpojan fileepihvit
190 g Barilla Pesto alla Genovese
185 g Pirkka Pesto
sitruunaoliiviöljyä paistamiseen

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Paista kanapihveistä pinta umpeen sitruunaoliiviöljyssä ja nostele ne uuninkestävään vuokaan. Sekoita pestot keskenään ja kaada seos kanojen päälle. Laita koko komeus uuniin noin 30 minuutiksi. Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...